Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

" Η Σπανακόπιτα"

                 Αγαπημένη Σπανακόπιτα λίγο διαφορετική όπως θα δείτε
                 Τέλειο τραγανό φύλλο με ζουμερή γέμιση υπάρχει τίποτα καλύτερο
                 Δοκιμάστε να φτιάξετε μόνοι σας το φύλλο να δείτε την διαφορά
                 Πάμε να  φτιάξουμε βήμα-βήμα Σπανακόπιτα!
                 Υλικά για την ζύμη  Εδώ
                    για την γέμιση 
                    500 γρ σπανάκι-1/3 ματσάκι άνιθο
                    250 γρ ρεγκάτο-2 κ.σ τραχανά λαχανικών 
                    αλάτι-πιπέρι-1/2 κ.γ μπέικιν-1 αυγό
                    1 φλ.τσ καλαμποκέλαιο-2 κ.σ γιαούρτι                                
    εκτέλεση βήμα-βήμα
    Πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι και τον άνιθο τα στεγνώνουμε πολύ καλά.
    Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά της γέμισης
    Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν οι γεύσεις και το αφήνουμε στην άκρη
    Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως και στην Τυρόπιτα
    Δοκιμάστε την Σπανακόπιτα μου και θα σας ξετρελάνει!                



                    Μικρά μυστικά
                    Αν δεν έχετε ρεγκάτο βάζετε όποιο τυρί έχετε στο ψυγείο.
                    μπορείτε να βάλετε απλό τραχανά η σιμιγδάλι
                    Δεν πετάμε τίποτα ότι περισσεύει γίνεται τέλεια πίτα!
" Καλή Όρεξη elpidas little corner "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου